Κοινοποίηση
Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε πως στο σχεδιασμό της Φορολογικής Αρχής είναι η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων μέσα στον Αύγουστο για το σύνολο των επαγγελματικών που δικαιούνται μειωμένη προκαταβολή φόρου, σύμφωνα με το πρόσφατα ψηφισθέν νομοσχέδιο.

Αντιλαμβάνεστε πως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο και αδύνατο. Ήδη με αιτήματα, τόσο των τοπικών συλλόγων όσο και της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και του Ο.Ε.Ε. ζητούμε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως την 30/9/2020, παραθέτοντας ένα σωρό βάσιμους λόγους τους οποίους η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αρνείται να κατανοήσει. Θεωρούμε απαράδεκτη μια τέτοια σκέψη. Το Υπουργείο Οικονομικών έχει το σύνολο των απαραίτητων στοιχείων καθώς και όλους τους μηχανισμούς να προχωρήσει στην αυτόματη μείωση της προκαταβολής του φόρου καθώς και στην αναπροσαρμογή των οφειλών των επιχειρήσεων.

 

Θεωρούμε πως αξίζουμε έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια τη στήριξη του κλάδου μας. Μας έχετε καταργήσει κάθε δικαίωμα στην ασθένεια, στην οικογένεια, στην ξεκούραση. Απαιτούμε σεβασμό. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.

 

 

Με εκτίμηση ,

το Δ.Σ.

η Πρόεδροςη Γενική Γραμματέας
Παπακωνσταντίνου ΒασιλικήΓκατσώνη Ελευθερία
ο  Αντιπρόεδροςο Ταμίας
Παπαβασιλείου ΚωνσταντίνοςΙασωνίδης Ιάσων
τα Μέλη
Αντωνίου Ανδρέας
Θυμιοπούλου Αλίκη
Ράτσου Αθηνά
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.