Κοινοποίηση

Σχετικά με θέση της αυτοδιοικητικής παράταξης στο Δήμο Καστοριάς “Τελευταία Ευκαιρία” για το Αιολικό Πάρκο σε περιοχή της Βασιλειάδας.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοτορπιλιζετε μια σωστή κατ αρχή θέση να ψηφίσετε όχι. Καλλιεργώντας την λογική των ανταποδοτικών στην ουσία ψηφίζετε ναι κυριολεκτικά. Πια ανταποδοτικά είναι σε θέση να δώσουν πίσω την απόλυτη καταστροφή των βουνών μας όπου δεν έχει παρέμβει ακόμη ο ανθρωπινός πολιτισμός της καταστροφής. Θα έχετε παρατηρήσει βέβαια επίσης ότι το εν λόγω έργο μέλλεται να καταστρέψει περιοχές που ανήκουν στην περιοχή Βασιλειαδας, Βέργας και Λεχοβου χωρίς στην ουσία να έχει λόγο η περιοχή της Κλεισούρας. Η Κλεισούρα συμβάλει σε βοηθητικές εγκαταστάσεις και άλλοι φορτώνονται τις συνέπειες. Όταν έλθει και η σειρά της Κλεισούρας ακριβός πάνω από το κεφάλι της και σε ελάχιστη απόσταση από τον οικισμό θα είχε την ίδια θέση το χωριό και οι τοπικές του αρχές; Δεν νομίζω να έχουν κάποιο σύνδρομο αυτοκαταστροφής… Χρειάζεται επανεξέταση , τόσο χωροταξική , όσο και ουσίας για το αν είναι πράγματι οι ανεμογεννήτριες εναλλακτική πηγή ενέργειας. Τουλάχιστον στην ταξί των πιο ειδημόνων, ηλεκτρολόγων μηχανικών δεν “λέει” κάτι τέτοιο. Ας το ψάξουμε καλύτερα…

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.