Κοινοποίηση

30 παιδικές χαρές συνολικά – 11 στην πόλη

Πιστοποίηση για όλες τις παιδικές χαρές του έλαβε ο Δήμος Άργους Ορεστικού, προσφέροντας στα παιδιά και τις οικογένειές τους ασφαλείς χώρους ψυχαγωγίας.
Συνολικά διαθέτει 30 παιδικές χαρές, από τις οποίες οι 11 είναι στην πόλη του Άργους Ορεστικού και οι υπόλοιπες στις Κοινότητες σε όλο το εύρος του Δήμου. Οι 5 παιδικές χαρές είναι ολοκαίνουριες, με 2 από αυτές να διαθέτουν όργανα και για ΑΜΕΑ, ενώ οι υπόλοιπες ανακατασκευάστηκαν εκ βάθρων με καινούρια και πιστοποιημένα όργανα, ώστε να είναι κατάλληλες για ασφαλή χρήση.
Αντίστοιχη πιστοποίηση καταλληλότητας έλαβαν και τα γήπεδα 5χ5 κοντά στο 3ο Δημοτικό, το Κωσταράζι και το Βογατσικό, καθώς και τα γήπεδα μπάσκετ κοντά στο ΕΠΑΛ. (Να σημειωθεί ότι το γήπεδο 5χ5 που βρίσκεται δίπλα από τα γήπεδα μπάσκετ δεν πιστοποιήθηκε, καθώς θα μεταφερθεί στο ΔΑΚ για να κατασκευαστεί στη θέση αυτή το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους Ορεστικού).
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.