Κοινοποίηση
Τιμούμε σήμερα τους αγώνες των εργαζομένων για μια καλύτερη ζωή.
Είναι γεγονός πως πολλά από τα δικαιώματα αυτά, όπως το οκτάωρο και η πληρωμή υπερωριών καταπατούνται ήδη από κάποιους εργοδότες. Σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να στηρίξει τους εργαζόμενους απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία, ετοιμάζεται να φέρει νομοσχέδιο που θα νομιμοποίησει την καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων!
Πιστή στην πολιτικής της μετά τον νόμο για το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών που μπορούν να παίρνουν αποφάσεις και να χαρίζουν τα χρήματα του ελληνικού λαού σε κολλητούς και φίλους , μετά τον νόμο για το ακαταδίωκτο των κυβερνητικών στελεχών που σχετίζονται με αποφάσεις για την διαχείριση της πανδημίας, η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να φέρει νόμο για το ακαταδίωκτο των εργοδοτών που παραβιάζουν τα εργατικά δικαιώματα.
Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη οι τραπεζίτες , τα στελέχη της ΝΔ και οι εργοδότες θα μπορούν να κάνουν ότι θέλουν εις βάρος του λαού χωρίς καμιά συνέπεια για το εαυτό τους.
Ονομάζει, αυτήν την οπισθοδρόμηση, εργασιακή “μεταρρύθμιση” που μάλιστα θα δεσμεύσει τη χώρα ως το 2026 καθώς θα είναι προαπαιτούμενο για την εκταμίευση πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Τώρα είναι η ώρα του αγώνα.
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.