Κοινοποίηση
Ολοκληρώθηκε ο κύκλος σεμιναρίων στους ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας καθώς και με την Αντιπεριφέρεια της κάθε Π.Ε., οργανώθηκαν μια σειρά συναντήσεων-σεμιναρίων με κύριο εισηγητή τον  εκπρόσωπο και συντονιστή του ΕΟΔΥ κ. Ιορδάνη Ρωμιόπουλο και την συνδρομή των κατά τόπους Ιατρικών Συλλόγων.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στις Περιφερειακές Ενότητες Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών και απευθυνόταν σε ξενοδόχους, ιδιοκτήτες καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων οι οποίοι ενημερώθηκαν εκτενώς για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται στις επιχειρήσεις τους ενώ έθεσαν υπόψη των ειδικών και διευκρινιστικά ερωτήματα πάνω στα πρωτόκολλα.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί επίσης βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν συνεννόησης με το Υπουργείο Τουρισμού.

«Είναι σημαντικό οι επισκέπτες στην περιοχής να αισθανθούν ασφαλείς και να πεισθούν ότι γνωρίζουμε τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Βαβλιάρας ο οποίος μαζί με τον κ. Ηλία Τοπαλίδη συνόδευσαν την επιστημονική ομάδα στις συναντήσεις σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.