Κοινοποίηση

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το συνέδριο οινοτουρισμού που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,το Υπουργείο Τουρισμού και ο Ε.Ο.Τ. Οι εκδηλώσεις έγιναν κυρίως στην καρδιά της οινοπαραγωγής που βρίσκεται στο Αμύνταιο,αλλά και στον Βελβενδό και το Νυμφαίο.Το κύριο συμπέρασμα είναι πως σε 5-10 χρόνια η Δ. Μακεδονία θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ορεινού τουριστικού προορισμού της Ελλάδος. Το ανόθευτο φυσικό περιβάλλον,οι λίμνες,η γαστρονομία,η αμπελουργία και η οινοπαραγωγή αποτελούν τα ελκυστικά σημεία της. Η Καστοριά μπορεί να είναι παρούσα. Ήδη διαθέτει δύο εξαιρετικά οινοποιεία των κ.κ Μάγγελ και Στεργίου. Αρκεί εμείς να κάνουμε το χρέος μας εξασφαλίζοντάς τους τα στοιχειώδη, όπως οδική πρόσβαση, έγκαιρη πληροφόρηση εκδηλώσεων,συμμετοχή τους σε πλάνα διεθνούς και πανελλήνιας προβολής κ.λ.π.

Η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Sofia Zacharaki και η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ.Άντζελα Γκερέκου κάνουν πολύ καλή δουλειά.Αξίζουν συγχαρητήρια στον μέχρι χθες Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Άμπα Βασίλης Άμπας για την άψογη διοργάνωση.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.