Κοινοποίηση

Για την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για επιπλέον μοριοδότηση στις προσλήψεις στο Δημόσιο σε όλους τους κατοίκους του Νομού Κοζάνης μίλησε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Παπαδόπουλος στον Αντώνη Πουγαρίδη λέγοντας μεταξύ άλλων » η ψήφιση αυτή του νομοσχεδίου είναι στη λογική που επικρατεί το τελευταίο καιρό μετά τη συνάντηση των βουλευτών της Ν.Δ. Κοζάνης και Φλώρινας με τον πρωθυπουργό με τη λογική στα πλαίσια της δίκαιης μετάβασης και της απολιγνιτοποίησης θα πρέπει το λιγνιτικό λεκανοπέδιο δηλαδή οι νομοί Κοζάνης και Φλώρινας σε κάθε παρέμβαση ή δράση των υπουργείων να βρίσκεται 1,2,3, κλικ ανάλογα το θέμα μπροστά και περισσότερο από τους υπόλοιπους νομούς της χώρας και αυτό ήδη αρχίζει και φαίνεται.

Χθες με παρέμβαση του υπουργού εσωτερικών δόθηκε πρόσθετη μοριοδότηση στο Νομό Κοζάνης για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, πρόσθετη δηλαδή μοριοδότηση εντοπιότητας όπως είναι πιο σωστό, για το Νομό Κοζάνης.

Έχουμε πει ότι στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης, που εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η σημερινή κυβέρνηση αυτά τα οποία λέει και δηλώνει μετά από μελέτες και ισχυρή διαβούλευση θα τα εφαρμόσει, θα έρθει μια καλύτερη μέρα για την περιοχή μας».

Πηγή: https://e-ptolemeos.gr

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.