Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020
Αρχική Web TV «La Casa De Papel»: Η επιθεωρήτρια Sierra χάκαρε το Instagram της σειράς...

«La Casa De Papel»: Η επιθεωρήτρια Sierra χάκαρε το Instagram της σειράς και στέλνει απειλητικό μήνυμα (vid)

Δείτε το νέο teaser βίντεο της τέταρτης σεζόν του «La Casa De Papel».

Ζητάμε την προσοχή σας για λίγο καθώς η επιθεωρήτρια Alicia Sierra (Najwa Nimri) έχει κάτι να σας πει στο νέο teaser βίντεο της τέταρτης σεζόν του «La Casa De Papel».

Όπως διαπιστώνουμε λοιπόν, η Sierra έχει χακάρει το Instagram της σειράς σβήνοντας όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο εκτός από ένα: το δικό της μέσω του οποίου πευθύνεται στους φαν. Αφού μας ρωτάει που είναι ο Professor και εξυμνεί τα κατορθώματά της μας καλεί να επιλέξουμε πλευρά!«Νομίζατε ότι μόνο ο φίλος σας μπορεί να χακάρει; Αυτό το χαζό account τώρα είναι δικό μου», λέει στην αρχή του βίντεο και συνεχίζει «Παρεμπιπτόντως τι κάνει ο Mr. Glasses;», αναφερόμενη στον Professor κρατώντας ένα όπλο στα χέρια της. «Την τελευταία φορά που άκουσα νέα του δεν ήταν και τόσο ομιλητικός μετά από αυτό που έπαθε η μικρή του φίλη».

«Και το κόλπο με το αρκουδάκι; Νομίζω ότι ήμουν αρκετά έξυπνη με αυτό. Λοιπόν για εσάς τους παραπάνω από 6 εκατομμύρια fans του κλόουν που ονομάζεται Professor: Μπορείτε να βγείτε στους δρόμους με αυτή τη μάσκα. Μπορείτε να τραγουδήσετε το “Bella Ciao” στα μπαρ. Μπορείτε να διαδηλώστε μπροστά από την τράπεζα της Ισπανίας. Ό,τι θέλετε. Μπορείτε να το κάνετε έτσι ώστε να μπορώ να σας ταυτοποιήσω. Γιατί αν είστε με τη δική του μεριά, δεν είστε με τη δική μου», τονίζει απειλητικά.

Το βίντεο κλείνει με την επιθεωρήτρια να απευθύνεται στον Professor, μετρώντας αντίστροφα «Professor; Τικ-τακ, τικ-τακ, τικ-τακ», ενδεχομένως για την έναρξη της τέταρτης σεζόν.

Πηγή reader.gr