Κοινοποίηση
Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα αρνητική και μας λυπεί.
Κατά την διάρκεια της Προεδρίας μου, το θέμα ήταν υψηλής προτεραιότητας καθώς η απαγόρευση της γούνας σε μια χώρα με θετικό παρελθόν στο εμπόριο της γούνας έπρεπε και οφείλαμε να κάνουμε δράσεις, συναντήσεις, παρεμβάσεις ούτως ώστε να αποτρέψουμε την απαγόρευση.
Αυτό κάναμε λοιπόν τα τελευταία 7 χρόνια, με επισκέψεις στο υπουργείο εξωτερικών, στην Ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, στην πρεσβεία μας στο Ισραήλ, ενέργειες που εντάθηκαν όταν επενέβει και ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με αποτέλεσμα να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη στέλνοντας ένα πολύ ισχυρό μήνυμα ενισχύοντας τον κλάδο μας παγκοσμίως.
Αυτό είχε αναγνωριστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας.
Λυπάμαι καθώς ο ρόλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας είναι κρίσιμος και ουσιαστικός σε θέματα τέτοιου βεληνεκούς.
Αυτή είναι και η διαφορά της τωρινής με την προηγούμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας, από τη μια η αδράνεια από την άλλη η ενέργεια.
Εύχομαι το κακό να σταματήσει εδώ, διότι η εμπειρία μου λέει ότι θα ξεκινήσει ένα ντόμινο απαγορεύσεων που δεν θα έχει τελειωμό.
Δηλώνουμε παρόντες να βοηθήσουμε όταν και εφόσον αυτό μας επιτραπεί.
Κοσμίδης Δημήτριος
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.