Κοινοποίηση

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς πραγματοποιήθηκε χθες (28-02-2020) το πρωί από το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς, σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς ενημέρωση των πολιτών για την απρόσκοπτη κίνηση στις πόλεις, πεζών και ευπαθών ομάδων.

Μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για τη σπουδαιότητα χρήσης των διαβάσεων πεζών, την παραχώρηση προτεραιότητας στους πεζούς, καθώς και τη #μη κατάληψη χώρων που προορίζονται για άτομα ΑμεΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

Πηγή sentra.com.gr

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.