Κοινοποίηση

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης των νέων παιδικών χαρών του Δήμου Νεστορίου. Πρόκειται για το έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Νεστορίου», αρχικού προϋπολογισμού 202.999 ευρώ, που εντάχθηκε στις 19.04.2019 και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δώδεκα καινούργιες παιδικές χαρές θα παραδοθούν στη διάθεση των παιδιών του Δήμου Νεστορίου, αλλά και των μικρών επισκεπτών, σε 11 οικισμούς και συγκεκριμένα δύο παιδικές χαρές στο Νεστόριο και από μία σε Κρανοχώρι, Πτελέα, Αγία Άννα, Κοτύλη, Διποταμία, Χιονάτο, Κομνηνάδες, Επταχώρι, Χρυσή και Πευκόφυτο.
Συμπληρωματικά, ο Δήμος Νεστορίου προτίθεται να εντάξει στον προϋπολογισμό του 2021 την αναβάθμιση των παιδικών χαρών στους οικισμούς Κυψέλη, Ζούζουλη και Πολυάνεμο που είχαν εξαιρεθεί από την αρχική μελέτη. Επιπλέον, θα ενταχθούν και οι περιφράξεις σε όσες παιδικές χαρές απαιτείται και δεν προβλέφθηκε στο έργο, προκειμένου να γίνει η πιστοποίησή τους και στην συνέχεια να δωθούν σε χρήση.
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.