Κοινοποίηση

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ με έγγραφο που υπογράφει ο διοικητής Γιάννης Καρβέλης ουσιαστικά βάζει τέλος σε κάθε είδους ενημέρωση από τα νοσοκομεία αν πρώτα δεν υπάρχει αίτηση προς την ΥΠΕ και αντίστοιχη γραπτή άδεια.

Αυτό ισχύει και για τους διοικητές των νοσοκομείων.

«Σας γνωρίζουμε ότι για οποιοδήποτε δημοσιογραφικό ρεπορτάζ (είτε έντυπο, είτε ηλεκτρονικό, είτε τηλεοπτικό) θα πρέπει να υπάρχει προηγούμενη αίτηση προς την ΥΠΕ και το ΕΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ και αντίστοιχη γραπτή άδεια» αναφέρεται στο έγγραφο- τελεσίγραφο.

Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου απάντησε εγγράφως δια του διοικητή Βασίλη Τσίκαρη ο οποίος σημειώνει ότι «δεν προτίθεμαι να συνεργήσω στη φίμωση κανενός και πολύ περισσότερο να συμβάλω στη ποδηγέτηση της ενημέρωσης των πολιτών, που κατά την άποψή μου επιχειρείται με την εν λόγω εντολή σας…. Το δικαίωμα της πληροφόρησης και της ενημέρωσης δεν μπορεί να θυσιαστεί στο όνομα της οποιασδήποτε σκοπιμότητας…».

 

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.