Κοινοποίηση
H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς συγχαίρει την Υ.Α Καστοριάς, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, την Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τ.Σ.Φ Μεσοποταμίας καθώς και όλους εκείνους τους συναδέλφους που συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της Δ.Α Καστοριάς ενάντια στη διακίνηση των παράνομων όπλων και κατ’ επέκταση στην καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας.

Οι συνάδελφοι που Υπηρετούν στην αποδεκατισμένη πλέον Δ.Α Καστοριάς παρά τις απαιτήσεις με τις οποίες έχουν επιφορτιστεί λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, του μεταναστετικού – προσφυγικού κλπ. κατάφεραν να ανακαλύψουν την «καβάτζα» και να κατασχέσουν πλήθος όπλων και πολεμικού υλικού με προφανή προορισμό.

Ήρθε ο καιρός να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι το διασυνοριακό έγκλημα στην Ελληνοαλβανική μεθόριο δεν έχει πάψει ποτέ. Ο αγώνας που δίνουν οι συνάδελφοί μας στις δύσβατες παραμεθόριες περιοχές είναι διαρκής επίμονος και επίπονος..

Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του έργου που επιτελούν οι συνάδελφοι μας στην ακριτική Καστοριά αναμένουμε από τη Φυσική ηγεσία να αναρωτηθεί και να διερευνήσει με τι εξοπλισμό και με τι μέσα καταπολεμούν το διασυνοριακό έγκλημα και διαγράφουν τη μια επιτυχία μετά την άλλη.

Η επιτυχία έχει πολλούς πατέρες , η αποτυχία είναι ορφανή!!

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.