Κοινοποίηση

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο επισκέφθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Καστοριάς, Πύραρχο Κωνσταντίνο Τσαλίκη. Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Θεματική Αντιπεριφεριάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος   Κάλλυ Κυριακίδου.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Κορέλα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε  καλή  δύναμη και επιτυχία στο έργο του.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος με κυρίαρχο την αναγκαιότητα οριστικοποίησης του χώρου που θα πρέπει να γίνει, ώστε να ανεγερθεί το νέο κτίριο που θα στεγάζει τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής Καστοριάς.

Επίσης, τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Αντιπεριφέρειας και του Πυροσβεστικού Σώματος σε θέματα πολιτικής προστασίας και αντιμετώπισης καταστροφών, ενώ ο κ. Σαββόπουλος διαβεβαίωσε πως η Π.Ε. Καστοριάς θα στέκεται πάντοτε αρωγός στο πολύτιμο έργο που επιτελεί η πυροσβεστική.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.