Κοινοποίηση
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, η οποία πραγματοποίησε χθες έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, οι σημαντικότερες ανάγκες των πυρόπληκτων Δήμων αυτή τη στιγμή είναι για ζωοτροφές αιγοπροβάτων και αποκατάσταση των υποδομών τους που κάηκαν.
Προκειμένου λοιπόν, η βοήθεια που προσφέρεται απλόχερα από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, να είναι στοχευμένη και αποτελεσματική, αποφασίστηκε το άνοιγμα ειδικών λογαριασμών, στους οποίους οι φορείς και οι πολίτες θα μπορούν να συνεισφέρουν.
Στόχος της ΚΕΔΕ είναι σε συνεργασία με τις κατά τόπους ΠΕΔ, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να κατανεμηθούν στους πυρόπληκτους Δήμους για να αποκαταστήσουν τις υλικοτεχνικές υποδομές τους που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές.
Ο αριθμός λογαριασμού θα ανακοινωθεί από την ΚΕΔΕ εντός της ημέρας, οπότε και θα υπάρξει νέα ενημέρωση.
Την ίδια στιγμή ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με τον Αγροτικό Σύλλογο Καστοριάς «Μακεδνός» εξασφάλισε τη μεταφορά ζωοτροφών (χορτονομή και σιτηρά) σε Δήμους τη Εύβοιας οι κτηνοτρόφοι των οποίων έχουν άμεση ανάγκη για τη σίτιση των χιλιάδων ζώων τους.
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.