Κοινοποίηση
Η Εθελοντική ομάδα ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ με το όνομα «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» ευχαριστεί
α) το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και ιδιαίτερα τον γιατρό Σιδέρη Χρήστο και τις νοσηλεύτριες Νίκη Σιώμου και Πόπη Γιαννακοπούλου.
β) τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την παραχώρηση του χώρου του Κ.Α.Π.Η Άργους Ορεστικού προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία.
Ιδιαίτερα όμως το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλουμε σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν στην σημερινή αιμοδοσία στις 26-2-2021 και έδειξαν την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 35 μονάδες αίματος.
Μεγάλη η ικανοποίηση και από την συμμετοχή πολλών νέων στη σημερινή αιμοδοσία, γεγονός που δίνει ελπίδα για την συνέχιση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας που στις μέρες μας έχει μεγαλύτερη ακόμη αξία λόγω των κρίσιμων στιγμών που περνάει η χώρα μας.
Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε αυτούς που προσήλθαν και είχαν την καλή πρόθεση να προσφέρουν αίμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν.
Η συμμετοχή όλων σας ήταν συγκινητική, σας ευχαριστούμε.
ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.