Κοινοποίηση

Σε απολύμανση των χώρων των Εκδοτηρίων του, προχώρησε σήμερα το βράδυ η διοίκηση του ΚΤΕΛ Καστοριάς, σε μια κίνηση πρόληψης για την θωράκιση της δημόσιας υγείας.

Με την επιστράτευση ειδικού συνεργείου και με τηρούμενα όλα τα μέτρα, σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε απολύμανση, στα εκδοτήρια που διαθέτει το τοπικό ΚΤΕΛ, σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό. Η απολύμανση που πραγματοποιήθηκε, έγινε σε όλους τους χώρους, τόσο στον χώρο παραμονής του κοινού, όσο και στον χώρο των υπαλλήλων, των αποθηκών και των χώρων υγιεινής.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η διοίκηση του ΚΤΕΛ Καστοριάς στη sentra.com.gr προχώρησαν στην κίνηση αυτή, μετά και τις αποφάσεις των αρμοδίων αρχών της χώρας για τήρηση των κανόνων υγείας, αλλά και για να νιώθει ασφαλές το επιβατικό κοινό, που προτιμά να μετακινείται με λεωφορεία. Άλλωστε, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της διοίκησης, με υψηλό το αίσθημα της αποστολής για ασφαλείς μεταφορές και με τόσο κόσμο που μετακινείται σε καθημερινή βάση, ήταν αδύνατον να μην προχωρήσουν άμεσα στη λήψη μέτρων. Για αυτό και κλήθηκε άμεσα, ειδικό συνεργείο ώστε να απολυμανθούν όλοι οι χώροι στα δύο εκδοτήρια της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού.

Μάλιστα από νωρίς αύριο το πρωί, θα ξεκινήσει και η απολύμανση του στόλου των λεωφορείων, στο χώρο του αμαξοστασίου που διαθέτει η εταιρεία (ΚΤΕΛ Α.Ε Καστοριάς) κοντά στους Αμπελόκηπους, για πλήρη ασφάλεια της υγείας των επιβατών.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο sentra.com.gr

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.