Κοινοποίηση
Στον αέρα η διακήρυξη του έργου ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Στη διακήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Λειτουργική αναβάθμιση οδικής σύνδεσης πόλης Άργους Ορεστικού με Νότια παραλίμνια ζώνη Καστοριάς και τον Α/Κ Άργους Ορεστικού», προϋπολογισμού 3.500.000 € περίπου προχώρησε ο Δήμος Άργους Ορεστικού.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο που αναμένεται να βελτιώσει την υφιστάμενη σύνδεση της πόλης του Άργους Ορεστικού με την παραλίμνια ζώνη της Καστοριάς και τον ανισόπεδο κόμβο της Εγνατίας Οδού, καθώς και την κυκλοφοριακή διαμόρφωση της εισόδου της πόλης του Άργους Ορεστικού. Με την ολοκλήρωσή του θα επιτευχθεί η γεωμετρική, κυκλοφοριακή, υδραυλική, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των τμημάτων της μελέτης, αλλά και η βελτίωση στο μέγιστο δυνατό της οδικής ασφάλειας.
Πιο αναλυτικά, το έργο περιλαμβάνει την ανακατασκευή τεσσάρων ισόπεδων κόμβων και την ανακατασκευή διαμήκους τμήματος μήκους 3,5 χλμ. περίπου:
Κόμβος εισόδου Άργους Ορεστικού (πρώτο πρατήριο EKO)
Κόμβος εμποροπανήγυρης
Κόμβος πίσω από τα Lidl
Ανακατασκευή οδοποιίας από το δεύτερο πρατήριο ΕΚΟ έως την παλιά Citroen
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.