Κοινοποίηση
Οι συμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του 3ου Νηπιαγωγείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου υπεγράφησαν την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ του Δημάρχου Άργους Ορεστικού και της αναδόχου εταιρείας.
Με τα σχολικά αυτά κτίρια ολοκληρώνεται η λίστα των 11 σχολείων του Δήμου που εκσυγχρονίζονται και εναρμονίζονται με την πολιτική προστασίας του περιβάλλοντος των σύγχρονων ευρωπαϊκών πόλεων, απορροφώντας από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας το 45% περίπου του συνολικού προϋπολογισμού, για αντίστοιχα έργα σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Μέσα λοιπόν από αδιάκοπη δουλειά και αφοσίωση, ο Δήμος Άργους Ορεστικού εξασφαλίζει σύγχρονα και λειτουργικά σχολεία, φιλικά για το περιβάλλον, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Το σύνολο του προϋπολογισμού για τις ενεργειακές αναβαθμίσεις των σχολείων του Δήμου Άργους Ορεστικού ανέρχεται στο ποσό των 4.300.000 € περίπου. Για το 3ο Νηπιαγωγείο ο προϋπολογισμός είναι 172.650 € περίπου και για το 2ο Δημοτικό Σχολείο 380.270 € περίπου.
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.