Κοινοποίηση

Εγκρίθηκε τηνΤρίτη 18 Μαΐου 2021, από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το σχέδιο και οι όροι της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Π.Δ.Μ. – Π.Ε. Καστοριάς και του Επιμελητηρίου Καστοριάς, για την υλοποίηση του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίου Επιμελητηρίου Καστοριάς».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 280.000,00 € και θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής της Περιφερειακής Αρχής για συνολικό «πρασίνισμα» της οικονομίας μας συμπεριλαμβανομένου και του κτιριακού της αποθέματος.

Στόχος όλα τα κτίρια του Δημοσίου κ ευρύτερου Δημοσίου Τομέα στη Δυτική Μακεδονία σε σύντομο χρόνο να αναβαθμιστούν ενεργειακά, αξιοποιώντας διαθέσιμα κονδύλια προς εξοικονόμηση ενέργειας και τόνωση της απασχόλησης και του εισοδήματος των τοπικών κοινωνιών.

Π.Δ.Μ.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.