Κοινοποίηση

100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και στην Καστοριά από το COSMOTE Fiber

-Νέα εποχή με εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες για τα νοικοκυριά & τις επιχειρήσεις
-Από €28,90 τον μήναμε επιδότηση μέσω της δράσηςSuperfastBroadband

Σε 36 νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η Καστοριά, έφτασε η 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FibertotheHome) μέσω του COSMOTE Fiber , του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στην χώρα.Κάτοικοι κι επιχειρηματίες σε περιοχέςτης Καστοριάςαπέκτησαν, για πρώτη φορά, πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες 100 και 200Mbpsμε δυνατότητα μελλοντικήςαναβάθμισης σε 1Gbps, για downloading σε δευτερόλεπτα, streaming HD video χωρίς διακοπές και ταυτόχρονη online σύνδεση όλων των smart συσκευών με μηδενική καθυστέρηση.

«Η επέκταση του δικτύου FibertotheHome στην ελληνική επικράτεια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα αναβάθμισης τηλεπικοινωνιακών υποδομών των τελευταίων δεκαετιών.Όπου φθάνει η οπτική ίνα μέχρι την πρίζα, εγκαινιάζεται μία νέα ψηφιακή εποχή για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της περιοχής με απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας και αξιοποίησης καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών.», δήλωσε σχετικά ο ChiefOfficer Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ, κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος.

Στο σύνολο της επικράτειας, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσειςπουέχουν πλέον πρόσβαση στις απεριόριστες δυνατότητες της οπτικήςίνας μέχρι το σπίτι, ξεπερνούν τις 250.000.Χάρη στη συνεχή επέκταση του δικτύου FTTH, o Όμιλος ΟΤΕ παραμένει πρώτος σε πληθυσμιακή κάλυψη, έχοντας εγκαταστήσει πάνω από το75% των συνολικών γραμμών FTTH.

100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, από €28,90

Για τις περιοχές όπου έφθασε το FibertotheHome, ηCOSMOTEδιαθέτει τα προγράμματαCOSMOTE Double Play Fiberspeed 100 & 200Mbps από €28,90 το μήνα, παρέχονταςεγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες 100 & 200Mbps. Η τιμή διαμορφώνεται συνδυαστικά με την ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360 της δράσης SuperfastBroadband του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), που επιδοτεί το πάγιο των προγραμμάτων COSMOTE DoublePlayFiberspeed με €13/μήνα, για διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €482. Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση SuperfastBroadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό site:www.sfbb.gr.

Για τις επιχειρήσειςαντίστοιχα,η COSMOTE διαθέτει τα προγράμματα COSMOTE BusinessDoublePlayFiberspeed Basic &FullPackαπό €39,902το μήνα, συνδυαστικά με την ειδική επιδότησηγια σύνδεση FTTH,μέσα από τη δράση SuperfastBroadband.

 

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.