Κοινοποίηση


Στο πλαίσιο της έρευνας για τα οικονομικά της «Κιβωτού του κόσμου» που ξεκίνησε στα τέλη του 2022 ελέγχθηκαν συνολικά έντεκα πρόσωπα.

Τελικά, ο αρμόδιος εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην Οικονομική Αστυνομία να λάβει ανωμοτί εξηγήσεις από τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα για τα αδικήματα της απιστίας σε βάρος της «Κιβωτού», της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απιστία αφορά αναιτιολόγητες δαπάνες άνω των 190.000 ευρώ, ποσό που σχετίζεται με την αγορά από το ζεύγος ακίνητου στην Πωγωνιανή, τις επισκευές που έγιναν σε αυτό και την πληρωμή του φόρου μεταβίβασης.

Η υπεξαίρεση ανέρχεται στα 467.000 ευρώ και αφορά τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Οργάνωσης που χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος, καθώς και τα χρήματα, τα κοσμήματα και τις χρυσές λίρες που εντοπίστηκαν σε θυρίδες.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/kibotos-kosmoy-ypoptos-tria-kakaoyrgimata-antonios”>Κιβωτός του Κόσμου: Ως ύποπτοι στον εισαγγελέα για απιστία, ξέπλυμα και υπεξαίρεση ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα – iefimerida.gr</a></p>


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.