Κοινοποίηση


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ το 2μιση ετών κοριτσάκι που τραυματίστηκε όταν ο πατέρας του έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο του χωρίς να αντιληφθεί ότι η μικρή βρισκόταν πίσω από αυτό.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη «το κοριτσάκι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου. Σήμερα έγινε μία προσπάθεια μείωσης των φαρμάκων που του χορηγούνται και φαίνεται πως το παιδάκι αντιδρά και αυτό είναι θετικό».

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Εκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα, δεν το είδα», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις. Σε βάρος του 48χρονου πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια. Ωστόσο, ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

Ο πατέρας του 2μιση χρονών κοριτσιού πήγε σήμερα (17/5) στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του παιδιού και βγαίνοντας δεν σταμάτησε να κλαίει και να λέει: «Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη…»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 48χρονος πήγε στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί μαζί με τη σύζυγό του, υποβασταζόμενος από συγγενείς του. Εκείνος και η σύζυγος δεν φεύγουν λεπτό δίπλα από το παιδί τους. Είναι όλοι συντετριμμένοι και προσεύχονται να τα καταφέρει το παιδάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κοριτσάκι κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέστη ανακοπή και το επανέφεραν, ενώ η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, περιμένοντας το δεύτερο παιδί.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.