Κοινοποίηση


Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ στον Ανακριτή αναφορικά με την υπόθεση δολοφovίας του δημοσιογράφου τον Απρίλιο του 2021.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ, που δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, είπε στους δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων:

«Έχουμε την πρώτη θετική έκβαση στην υπόθεση του Γιώργου μας. Όλα αυτά τα 2 χρόνια έγινε μία προσπάθεια ώστε η υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μην ξεχαστεί. Ασκήθηκαν τρομερές πιέσεις ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και να βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση για όλους σήμερα να είμαστε εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που από το υστέρημά του βοήθησαν στη μνήμη του Γιώργου για το πολυϊατρείο για το Χαμόγελο του Παιδιού. Εμείς η οικογένειά του, εμμένουμε ότι η δικαίωση είναι για τη μνήμη του, εμείς δεν πρόκειται να δικαιωθούμε. Μόνο με ένα θαύμα θα δικαιωνόμασταν, να γυρίσει ο Γιώργος πίσω».

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.