Κοινοποίηση


Μία απίστευτη ιστορία μαστροπείας έρχεται στο φως της δημοσιότητας αφού τρεις άνδρες παρέσυραν 28χρονη κοπέλα και ενώ της έταξαν δουλειά σε καφετέρια, τη φυλάκισαν σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο και την ανάγκαζαν να εκδίδεται για περίπου δύο χρόνια.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για έναν Έλληνα 61 ετών και δυο Αλβανούς 28 και 40 ετών.

Ο 28χρονος Αλβάνος φέρεται να είναι ο άντρας που μέσω των social media παρέσυρε την 28χρονη, προσφέροντάς της εργασία ως σερβιτόρα σε καφετέρια.

Στη συνέχεια όμως και εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της, την οδήγησε σε διαμέρισμα, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και την κατακράτησε παράνομα και χωρίς τη θέλησή της.

Ασκώντας σε βάρος της έντονη σωματική βία την οδήγησε σε οίκο ανοχής την εξέδιδε σε περίπου 30 άνδρες την ημέρα και της έπαιρνε όλα τα χρήματα.

Χαρακτηριστικό της αδιανόητης φρίκης που έζησε η 28χρονη στα χέρια των μαστροπών της, είναι το γεγονός πως ο 28χρονος Αλβανός τη χτυπούσε ακόμη και με αλυσίδες όσες φορές το θύμα τολμούσε να φέρει αντίρρηση σε όσα την εξανάγκασε να κάνει.

Το διαμέρισμα καθώς και το όχημα με το οποίο πραγματοποιούνταν οι μετακινήσεις της, είχαν παραχωρηθεί από τον ημεδαπό κατηγορούμενο, ενώ ο 40χρονος αλλοδαπός κατηγορείται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, πλαστογραφίας, παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή και παράβαση του νόμου περί όπλων

Κατόπιν των ανωτέρω, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, ταυτοποίησε τους τρεις άνδρες και οργάνωσε επιχείρηση με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τελικά τη σύλληψή τους..

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-πυροβόλο όπλο
-αεροβόλο πιστόλι
-πλήθος φυσιγγίων
-το χρηματικό ποσό των -420 – ευρώ
-πλαστό δελτίο ταυτότητας
-2- κινητά τηλέφωνα
-αυτοκίνητο
-ιδιόχειρες σημειώσεις

Επιπρόσθετα σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -10- ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο ταυτότητας προκειμένου να διαφεύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψη.

Στην αλλοδαπή-θύμα εμπορίας ανθρώπων- παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.