Κοινοποίηση


Ο ιατρoδικαστής που εξέτασε τη 22χρονη, τόνισε πως πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις.

Δε βρέθηκαν εμφανείς σωματικές κακώσεις στη 22χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμoύ στον Τύρναβο το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, κ. Χρήστο Κραββαρίτη ο οποίος πραγματοποίησε τη σχετική εξέταση.

Ωστόσο, όπως ανέφερε στο larissanet.gr ο ιατρoδικαστής, πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστεί η συνδρομή και άλλων επιστημών και περαιτέρω εξετάσεων για να διαπιστωθεί η περίπτωση του βιασμoύ.

Θυμίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη πράξη έχουν συλληφθεί τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι σήμερα περνούν από ανάκριση.

Το χρονικό της καταγγελίας

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη κατήγγειλε ότι το περασμένο Σάββατο, από τις 14:00 και επί δύο ώρες, πέντε άτομα ασελγούσαν σε βάρος της, ενώ ένας άλλος βιντεοσκοπούσε την πράξη με το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, δέχθηκε επiθεση ενώ έφευγε από το παζάρι στον Τύρναβο για να επιστρέψει στη Λάρισα.

Όπως είπε η ίδια, τα άτομα που της επιτέθηκαν και τη βίασαν είναι Έλληνες.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.