Κοινοποίηση


Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό του χειριστή του ταχυπλόου που τραυμάτισε θανάσιμα την 60χρονη Κλερ Γκλάτμαν στα ανοιχτά της παραλίας Αυλάκι στην Κέρκυρα το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η άτυχη Βρετανίδα κουνούσε για αρκετά λεπτά τα χέρια της καλώντας σε βοήθεια αφού χτυπήθηκε από το ταχύπλοο.

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης δήλωσε ότι «δεν αποκλείεται» η Γκλατμαν να έκανε απελπισμένα σήματα στον χειριστή πριν να την χτυπήσει με την προπέλα του ταχύπλοου.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η προσοχή των αρχών έχει στραφεί σε δύο ταχύπλοα που εξετάζονται στην ξηρά με το ένα να ανήκει στον Βρετανό hedge fund manager, Ρομπ Λούκας.

Το δεύτερο ταχύπλοο που εξετάζεται φέρεται να ανήκει σε Έλληνα.

Ο κ. Αϊβατίδης είπε, επίσης, στους δημοσιογράφους ότι «φαίνεται να υπάρχουν σημάδια κάποιας απότομης στροφής του ταχύπλλου. Το πρώτο σημείο του σώματος της 60χρονης που δέχθηκε χτύπημα ήταν το αριστερό της χέρι»

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Λούκας, ο οποιός έχει ήδη εξεταστεί από τις αρχές, υποστηρίζει ότι την ώρα του δυστυχήματος ήταν σε άλλο σημείο της περιοχής.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.