Κοινοποίηση


Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των στενών συγγενών ενός 71χρονου στην Κέρκυρα, οι οποίοι το πρωί δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), μέσα σε μία στέρνα.

Τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια, αλλά δυστύχημα. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί μυστηριωδώς και οι δικοί του άνθρωποι, αφού περίμεναν για λίγες ώρες, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Βρήκαν το άψυχο σώμα του σε στέρνα
Το απόγευμα του Σαββάτου, ο 71χρονος άνδρας, τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία και οι διασώστες μετά τη δήλωση εξαφάνισης που έκαναν συγγενείς του το πρωί, εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του corfutvnews.gr, το άψυχο σώμα του αγνοούμενου βρέθηκε σε μια στέρνα από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

H επιχείρηση για τον εντοπισμό του 71χρονου άνδρα βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί στην περιοχή του Στρινίλα στο βόρειο τμήμα της Κέρκυρας.

Στις έρευνες πήραν μέρος, εκτός από τους άντρες της ΟΠΚΕ, η ομάδα ΔΙΑΣ, ενώ συνέδραμε η Πυροσβεστική αλλά και η Ειδική Μονάδα Διάσωσης με έξι μέλη της.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.