Κοινοποίηση


Με την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, ΝΑΟΚΘ, αναμένεται να δώσει τη ρότα στην ιστιοπλοΐα, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας Optimist U-16 20023.

Το Πανελλήνιο θα διεξαχθεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, μεταξύ 7.7 και 11.7.23 και θα αποτελέσει ορόσημο της επιστροφής στην αθλητική κανονικότητα, ιδιαίτερα μετά από 2 χρονιές κατά τις οποίες περιορίστηκαν τα αθλητικά γεγονότα.  Η διοργάνωση στηρίζεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Καλαμαριάς, ενώ το Event Marketing έχει αναλάβει η εταιρεία συμβουλευτικής ανάπτυξης θαλάσσιου τουρισμού BoatsAdvisor Hub&Events.

Ο ΝΑΟΚΘ έχει επιληφθεί με ιδιαίτερη λεπτομέρεια κάθε παράμετρο που αφορά τους αγώνες. Από τον αγωνιστικό στίβο και τις διεθνείς συμμετοχές, μέχρι την ασφάλεια και τα παράλληλα δρώμενα, οι αγώνες αυτοί θα αποτελέσουν έναυσμα για επιπλέον διάδοση του ναυτικού αθλητισμού. Η Ελλάδα άλλωστε είναι η χώρα του απέραντου γαλάζιου και η ιστιοπλοΐα οφείλει να είναι από τα πλέον διαδεδομένα αθλήματα της χώρας.

Με γνώμονα την αγάπη για το άθλημα, το Δ.Σ. του συλλόγου έδωσε έμφαση στην  εν λόγω διοργάνωση και φιλοδοξεί να θέσει νέες βάσεις στην ανάληψη τέτοιων αγώνων. Σε αυτό το πρωτάθλημα, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να μετακινηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης περισσότεροι από 1000 συνοδοί. Λαμβάνοντας υπόψη και τους χιλιάδες θεατές που αναμένεται να περνούν καθημερινά από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα αποτελέσει σημαντικό event στην αθλητική ατζέντα του καλοκαιριού.

Παράλληλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας, τη διοργάνωση έχουν αγκαλιάσει σύσσωμη η πολιτική κοινότητα αλλά και η τοπική κοινωνία. Όλοι οι φορείς έχουν αντιληφθεί τη σημασία της διοργάνωσης και για αυτό επιδεικνύουν την αμέριστη στήριξή τους με έμπρακτο τρόπο. Οι τοπικοί παράγοντες έχουν αντιληφθεί ότι η ανάληψη τέτοιων αγώνων, αποτελεί ευκαιρία για την αθλητική, κοινωνική και τουριστική ανάπτυξη  της πόλης μας και ως εκ τούτου οφείλουν να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Το πρωτάθλημα αυτό θα μεταδοθεί μέσω live streaming στο διαδίκτυο, αλλά αναμένεται να απασχολήσει και κανάλια εθνικής εμβέλειας. Παράλληλα με τα social media, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist U-16, υπόσχεται να ορίσει νέο στίγμα στην ιστιοπλοΐα.

 

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F239530%2Fto-panellinio-prwtathlima-istioploas-tis-katigorias-optimist-u-16-erxetai-sti-thessaloniki

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.