Κοινοποίηση

Τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας έλαβε το έργο επεξεργασίας και καθαρισμού λυμάτων σε οικισμούς του Δήμου Άργους Ορεστικού, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης των περιβαλλοντικών όρων και να υπάρχει η πληρότητα για την κατάθεση της πρότασης στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 5.290.000€ περίπου και περιλαμβάνει την εγκατάσταση compact βιολογικών επεξεργασίας λυμάτων στους οικισμούς Βογατσικού, Γέρμα, Λακκωμάτων και Βοτανίου, καλύπτοντας τις ανάγκες του συνόλου σχεδόν των Κοινοτήτων του Δήμου.
Να επισημάνουμε ότι, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδιασμού διαχείρισης λυμάτων που έχει εκπονήσει ο Δήμος Άργους Ορεστικού, περιλαμβάνεται και το δεύτερο έργο-ορόσημο (μετά το αντιπλημμυρικό του Αλιάκμονα), αυτό της κατασκευής του Βιολογικού στο Άργος Ορεστικό (Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων – Ε.Ε.Λ., προϋπολογισμού 5.185.000€ περίπου), του οποίου η σύμβαση αναμένεται σύντομα να υπογραφεί.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.