Κοινοποίηση


Με μουσικές, παιχνίδια, θέατρο, face painting και πολύ κέφι ο δήμος Αθηναίων περιμένει αύριο μικρούς και μεγάλους στην Ακαδημία Πλάτωνος για να γιορτάσουν όλοι μαζί την Πρωτομαγιά σε ένα ξεχωριστό πικνίκ.

Ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει για την φετινή Πρωτομαγιά, το πρωτότυπο πικνίκ, για δεύτερη χρονιά, στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Ανοίγοντας και φέτος την αυλαία του Athens City Festival, οικογένειες και ιδιαίτερα τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους, καθώς θα απασχοληθούν δημιουργικά, θα χορέψουν, θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν, θα απολαύσουν bubble show, θα δουν τους μύθους του Αισώπου να ζωντανεύουν, θα μάθουν για το περιβάλλον παίζοντας και θα μυηθούν στον μαγικό κόσμο της επιστήμης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Πρωτομαγιάς:

11:15-12:00 & 13:00-13:45

‘’Γύρη Γύρη όλοι” από την ομάδα The Bee Camp

Εργαστήριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που εισάγει τα παιδιά στον θαυμαστό κόσμο των μελισσών και των φυτών, φωτίζοντας το ταξίδι της τροφής από το λουλούδι μέχρι και τον άνθρωπο.

11:30-14:30

Face Painting από την ομάδα Silya

(Ζωγραφική προσώπου και glitter tattoing που θα μεταμορφώνει τα πρόσωπα των παιδιών με εντυπωσιακά και ανοιξιάτικα χρώματα).

12:00-13:00

«Αισωπομαχίες» από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος

5 γνωστοί και πολυαγαπημένοι μύθοι του Αισώπου ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων, με αγνά χειροποίητα υλικά, διαδραστικά παιχνίδια, ζωντανή μουσική και τραγούδια με χιούμορ και απρόβλεπτες μεταμορφώσεις!

12:30-16:30

Δημιουργική απασχόληση από την ομάδα Parties2bremembered

Τα παιδιά ζωγραφίζουν και διακοσμούν μεγάλους καμβάδες με θέμα την άνοιξη, φτιάχνοντας παράλληλα το δικό τους collage φωτογραφιών, απαθανατίζοντάς το με κάμερα Polaroid.

14:30-15:30

Bubble Show από τον Felipe

Ένα show γεμάτο σαπουνόφουσκες, που πετάνε στον ουρανό με παρέα τους μια παραμυθένια μουσική.

16:15-17:00

Science Show από τον Felipe

Ανατρεπτικό show που θα τραβήξει το ενδιαφέρον των παιδιών κάθε ηλικίας, με εντυπωσιακές χημικές αντιδράσεις, μαγικά υγρά που αλλάζουν χρώμα και αντικείμενα που αιωρούνται.

17:15-18:30

Live συναυλία από το Ωδείο Musical Praxis

Πληροφορίες για όλα τα events μπορείτε να βρείτε στο https://cityfestival.thisisathens.org

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.