Κοινοποίηση


Όλο και πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο ο Τζώρτζης Μονογυιός να προσπάθησε να αποφύγει κάποιο εμπόδιο που βρέθηκε στο δρόμο του, κάποιον πεζό ή κάποιο ζώο, λίγο πριν χάσει τη ζωή του στη Βούλα. Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση για το σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari που μόλις είχε αγοράσει.

Μόλις δυο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου παρέλαβε τη νέα του Ferrari, 800 ίππων, έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο 45χρονος επιχειρηματίας και αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Όλα έγιναν στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, με τη σύζυγό του Αθηνά να βγαίνει ζωντανή αλλά σοβαρά τραυματισμένη από το πολυτελές αυτοκίνητο.

Η πρώτη βόλτα με τη νέα του Ferrari ήταν η μοιραία για τον Τζώρτζη Μονογυιό, πατέρα δυο παιδιών. Τα ερωτήματα πολλά: γιατί το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες ενώ υποτίθεται ότι τέτοια οχήματα έχουν δικλείδες ασφαλείας. Γιατί έφυγε από την πορεία της η Ferrari.

Στο video ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τροχαίο, δεν φαίνεται ο οδηγός να έχει αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα.

Στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου βρέθηκε από το πρωί της Παρασκευής (14.01.2022) ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς και η εκτίμησή του, χωρίς ακόμα όμως να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, είναι πως ίσως κάποιος πεζός να επιχείρησε να περάσει το δρόμο εκτός διάβασης και ο οδηγός, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει, έχασε τον έλεγχο.

Το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό έχει πολλές ομοιότητες με εκείνο του Mad Clip. Ο τράπερ είχε σκοτωθεί με το αυτοκίνητό του σχεδόν 1.500 μέτρα από το σημείο στη Βούλα, όπου κατέληξε η Ferrari του επιχειρηματία.

«Και τα δυο έχουν εκτραπεί μετά από στροφή, σε ευθεία», τόνισε ο Παναγιώτης Μαδιάς και τόνισε ότι το γεγονός ότι στην άσφαλτο δεν υπάρχουν ίχνη ελαστικών, δείχνει ότι ο οδηγός δεν φρέναρε. Και αυτό, σημείωσε, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον θέλησε να αποφύγει κάτι και ίσως γι’ αυτό να έχασε τον έλεγχο.

Μέγα ερώτημα παραμένει γιατί η Ferrari 800 ίππων που μόλις είχε παραλάβει ο επιχειρηματίας, πήρε φωτιά, ενώ τέτοια αυτοκίνητα έχουν συνήθως δικλείδες ασφαλείας για να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο και κινδυνεύουν οι οδηγοί τους.

«Αν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας, δεν θα είχε σκοτωθεί», εκτίμησε ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα», τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.