Κοινοποίηση


Τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας που είχε αποτυπώσει το exit poll, επιβεβαίωσε η πρώτη εκτίμηση των αποτελεσμάτων για τις σημερινές εκλογές που έδωσε η Singular Logic το βράδυ της Κυριακής με ενσωματωμένο το 47,33% των εκλογικών τμημάτων.

Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκεντρώνει ποσοστό 41%, ποσοστό που είναι υπερδιπλάσιο του ΣΥΡΙΖΑ τα ποσοστά του οποίου καταρρέουν στο 20,09%.

Τρίτη εκλογική δύναμη αναδεικνεύται το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 12,16%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,96% και η Ελληνική Λύση με 4,5%.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Singular Logic «η διαφορά παγιώνεται στο 20% που έχουμε δει στην επικράτεια. Το ΜεΡΑ 25 δεν μπαίνει στη Βουλή ενώ το ίδιο συμβαίνει και για Πλεύση Ελευθερίας και ΝΙΚΗ με μια εκτίμηση σφάλματος στο +/- 0,5%».

Συγκεκριμένα η ΝΙΚΗ συγκεντρώνει 2,92%, ΜεΡΑ25 2,42%, Πλεύση Ελευθερίας 2,7%

Όπως προκύπτει από την εκτίμηση των αποτελεσμάτων η ΝΔ συγκεντρώνει 145 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 71, το ΠΑΣΟΚ 44 το ΚΚΕ 24 και η Ελληνική Λύση με 16 έδρες.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.