Κοινοποίηση


Χωρίς κοινό, συγγενείς και συμπαίκτες πραγματοποιείται απόψε, Τετάρτη 16/06), ο μεγάλος τελικός του MasterChef 4, μεταξύ των δύο φιναλίστ: Σταύρου Βαρθαλίτη και Σταυρή Γεωργίου.

Για το αν θεωρεί άξιο αντίπαλο τον Σταύρο ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς τον Σταυρή κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του τελικού του MasterChef 4.

Με τον παίκτη από την Κύπρο να απαντάει: «Τον Σταύρο και τον Μπέλλο. Στη συνέχεια ο Δημήτρης απάντησε μέσω skype ότι τον θεωρεί έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο κι έναν πολύ καλό μάγειρα.

Τον Τζον, τον Δημήτρη αλλά και τον Ηλία, παρότι δεν ταίριαζαν σαν χαρακτήρες, θεωρούσε ο Σταύρος Βαρθαλίτης άξιους αντιπάλους, που δεν περίμενε να φύγει από το παιχνίδι τόσο νωρίς.

Ο Ηλίας δήλωσε μέσω skype ότι το μόνο κοινό που ‘χει με τον Σταυρή είναι ότι κι εκείνος που και που περιποιείται τα φρύδια του.

Στη συνέχεια ο Σταυρής εξομολογήθηκε ότι δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον συγκεκριμένο παίκτη, λέγοντας: «Σημασία έχει ότι εγώ είμαι στον τελικό κι ο Ηλίας στον καναπέ!».

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.