Κοινοποίηση


Πυκνώνουν οι οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη που θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας δικαιοσύνη για τους δικούς τους ανθρώπους.

Τα θύματα ετοιμάζονται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για να αποδοθούν οι ευθύνες και να αποφευχθεί παρόμοια τραγωδία στο μέλλον.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος οικογένειας της 28χρονης Ελπίδας Χούπα που ήταν στο τρένο, λέει ότι η οικογένεια θα κινηθεί κατά παντός υπευθύνου.

«Πραγματική αξίωση της οικογένειας είναι να αφήσουμε τη δικαιοσύνη αυστηρή και ανεπηρέαστη να κάνει σωστά τη δουλειά της. Ας την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της, να γίνει με ταχύτητα η απόδοση των ευθυνών και η συγκέντρωση του αποδεικτού υλικού».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νομικές ενέργειες θα είναι κατά παντός υπευθύνου.

Τέμπη: «Οι εικόνες παραμένουν…η μυρωδιά έρχεται ξανά στην επιφάνεια»
«Εντός των επόμενων ημέρων θα έχουμε τη δικογραφία. Θα κινηθούμε κατά του σταθμάρχη και κατά παντός υπευθύνου ήθελε βρεθεί».

Μήνυση στον Κώστα Καραμανλή κάνει πατέρας θύματος

«Θα κινηθούμε νομικά και θα αναζητήσουμε ποινικές ευθύνες γι΄αυτό το φρικτό δυστύχημα είτε είναι πολιτικό πρόσωπο είτε είναι από τον ΟΣΕ. Ο κ. Ασλανίδης, πατέρας θύματος του δυστυχήματος του έδωσε εντολή να καταθέσω μήνυση και ύστερα αγωγή στον Κώστα Καραμανλή, τον πρώην υπουργό Μεταφορών ο οποίος πριν το δυστύχημα είχε εγγυηθεί ότι οι σιδηροδρομικές μεταφορές είναι ασφαλείς για τον ελληνικό λαό. Επίσης θα καταθέσουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου», κατέληξε ο δικηγόρος θυμάτων της τραγωδίας.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.