Κοινοποίηση


Τέλος στην πρόσβαση των αυτοκινήτων σε μία από τις πιο μαγευτικές ακτές, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης, η οποία κάθε χρόνο προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες.

STOP στα οχήματα για μία από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου, με τους επισκέπτες να πρέπει να έχουν αντοχές για να την επισκεφτούν…

Ο λόγος για το Ελαφονήσι, ένα μικροσκοπικό νησί κοντά στη νοτιοδυτική άκρη της Κρήτης, το οποίο ανήκει στην περιφερειακή ενότητα Χανίων και αποτελεί προστατευόμενο φυσικό αναγνώριση, χαρακτηρισμένο ως τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και Natura περιοχή.

Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου, θα εγκατασταθεί μπάρα σε αυτή την προστατευόμενη και οικολογικά ευαίσθητη περιοχή, προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο των ΙΧ αυτοκινήτων.

Με την εφαρμογή του νέου κανονισμού, οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν μέχρι την παραλία σε μία απόσταση περίπου 350 μ., ενώ θα επιτρέπεται η πρόσβαση – μεταξύ άλλων – σε οχήματα της πυροσβεστικής, στους ιδιοκτήτες γης, και τα ΑμΕΑ που θα μετακινούνται με αυτοκίνητο. Τα λεωφορεία, επίσης, θα σταματάνε στους χώρους στάθμευσης.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.