Κοινοποίηση


Η Αικατερίνη Γιάσλα, μέλος της ελληνικής Ομάδας Διάσωσης περιέγραψε για τις στιγμές που έζησε στον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών. Πιο συγκεκριμένα μιλώντας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο τρένων, είπε πως οι εικόνες που έχει στο μυαλό της, δεν μπορούν να σβηστούν εύκολα.

«Φτάσαμε στο σημείο στη 1 το βράδυ. Τος σημείο ήταν σαν βομβαρδισμένο. Η φωτιά μόλις είχε σβήσει και είχαν ξεκινήσει να βγάζουν τα θύματα. Οι άνθρωποι που κατάφεραν να βγουν είχαν ήδη φύγει από το σημείο», ανέφερε αρχικά η κυρία Γιάσλα.

«Οι εικόνες είναι σκληρές, δεν περιγράφονται με λόγια. Στα μπροστά βαγόνια ήταν τα περισσότερα θύματα και μέσα στο βαγόνι αλλά και έξω αφού είχαν εκτοξευτεί. Εμείς βγάλαμε μόνο θύματα, οι ζωντανοί είχαν ήδη μεταφερθεί. Κάποια από τα κορμιά που βγάλαμε ήταν καμένα και κάποια διαμελισμένα. Το πιο έντονο ήταν τη δεύτερη μέρα όταν βγάζαμε τα πράγματα μέσα από το τρένο. Τότε, βρήκαμε το κάθισμα ενός μωρού, εκεί λυγίσαμε όλοι. Είναι λυπηρό εν έτη 2023 να ζούμε τέτοιες καταστάσεις. Μπορούσες να καταλάβεις την ηλικία τους από το σώμα τους», πρόσθεσε το μέλος της ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.