Κοινοποίηση

Κοζάνη, 16 Μαρτίου 2019

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράτυπους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (15-03-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 43χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά δύο (2) παράτυπων μεταναστών.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο  43χρονος ως οδηγός του οχήματος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής και με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 29 και 47 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράτυπα στη χώρα και κατείχαν διαβατήρια, τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των προαναφερόμενων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -5- κινητά τηλέφωνα, -4- κάρτες SIM και τα χρηματικά ποσά των – 1.805- ευρώ και -3.600- λεκ Αλβανίας.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ  οι συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

 

 

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.