Κοινοποίηση


Στα χέρια της Ασφάλειας Εξαρχείων, έπεσε ο Μαροκινός «δράκος» που με τσιλιαδόρο έναν Αιγύπτιο, επετέθη σε δημοσιογράφο στα Εξάρχεια, της έκανε κεφαλοκλείδωμα και οταν έχασε τις αισθήσεις της, την έσυρε σε μια πυλωτή πολυκατοικίας και επιχείρησε να τη βιάσει.

Ο επίδοξος Αφρικανός βιαστής, που φαίνεται στη φωτογραφία του protothema.gr, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στην πλατεία του Αγιου Παντελεήμονα μετά απο την ταυτοποίηση του απο τους αξιωματικους της Ασφάλειας Εξαρχείων και επιχείρηση των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Στην άγρια επίθεση που πραγματοποίησε το απόγευμα της 14ης Ιουλιου, είχε συνεργό τον 21χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος κρατούσε τσιλιες και όταν τον αντελήφθησαν οι περίοικοι και τον κυνήγησαν, ο βιαστής, είχε καταφέρει να ξεγλιστρήσει όχι όμως και ο συνεργος – τσιλιαδόρος ο οποίος συνελήφθη. Απο την έρευνα των «λαγωνικών» της Ασφάλειας Εξαρχείων ο δράστης ταυτοποιήθηκε και μετά απο είκοσι ημέρες οπου είχε «λουφάξει» στο κεντρο της Αθήνας έπεσε στα δίχτυα του νόμου.

Το θύμα, η 41χρονη δημοσιογράφος Ελπινίκη Χάγια είχε περιγράψει στο protothema.gr τον εφιάλτη που έζησε ενω είχε κάνει και αναφορά στην έρευνα της Ασφάλειας Εξαρχειων και του αξιωματικού που χειρίστηκε την υπόθεση και κατάφερε να την εξιχνιάσει και να ταυτοποιήσει τον Μαροκινό βιαστή και ληστή εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την άμεση ανταπόκριση της ΕΛ.ΑΣ και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Βάδιζα, έχοντας τα ακουστικά στα αυτιά μου ακούγοντας μουσικη. Μου επιτέθηκε και με ενα «επαγγελματικό» κεφαλοκλείδωμα με έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου. Όταν λιποθύμησα, με έσυρε σε μια πυλωτή και προσπάθησε να μου ξεκουμπώσει το φόρεμα. Ήμουν αναίσθητη και δεν ακουγα τιποτα. Στα ακουστικά,έπαιζε ακόμη η μουσική. Ένα με δυο λεπτά, οταν συνήλθα τον είδα απο πάνω μου να με ψιλαφίζει και να με σηκώνει ελαφρά για να μου πάρει την τσαντα. Το έκανε, παιρνοντας ακόμη και τα ακουστικά μου. Έβαλα τις φωνες και οι περίοικοι οι οποιοι ανταποκρίθηκαν αμεσα τον κυνήγησαν». Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 21χρονος Αιγυπτιος συνεργός τσιλιαδόρος, μετά τη σύλληψη του, οδηγηθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή όπου του ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθη ελευθερος.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.