Κοινοποίηση

Την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη επισκέφθηκαν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, μέλη της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς, προκειμένου  να τη συγχαρούν για τα νέα της καθήκοντα, αλλά και να θέσουν θέματα που απασχολούν το σωματείο τους.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος,  εστιάζοντας κυρίως στη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην υλοποίηση του έργου τους. Προς την κατεύθυνση αυτή, ενημέρωσαν την κα. Κοζατσάνη για τα κοντέινερ που τους έχουν παραχωρηθεί για τις ανάγκες υπηρεσιών συνοριακής φύλαξης, στα οποία όμως πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις, ώστε  να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο λειτουργικά.

Η Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα τέθηκαν και ζήτησε να υποβληθεί αναλυτικό αίτημα με τις παρεμβάσεις που χρήζουν να γίνουν, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της δράσης της Ένωσης.

Στο τέλος της συνάντησης, διέθεσε 500 χειρουργικές προστατευτικές μάσκες και 500 γάντια μιας χρήσης από το αποθεματικό της Π.Ε. Καστοριάς.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.