Κοινοποίηση

Κοζάνη, 16 Μαρτίου  2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συλλήψεις τριών ατόμων, σε Καστοριά και Φλώρινα, για διάφορα ποινικά αδικήματα

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις τριών (3) ατόμων, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα:

  • απογευματινές ώρες της (15-03-2019) στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις (4) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης εννέα (9) μηνών και δέκα (10) ημερών, καθώς και σε συνολική χρηματική ποινή των χιλίων εκατό (1.100) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Κ.Ο.Κ.
  • απογευματινές ώρες της (15-03-2019) στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών και συνολική χρηματική ποινή των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
  • βραδινές ώρες της (15-03-2019) στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει κυνηγετικό όπλο χωρίς να έχει προβεί στην ανανέωση της άδειας κατοχής αυτού.

Οι συλληφθέντες μαζί με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους,  θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

 

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.