Κοινοποίηση


Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Αύγουστος Κορτώ στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” την Τρίτη. O γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ περιέγραψε τους μεγάλους φόβους του και τα άγχη που βίωσε ως ομοφυλόφιλος έφηβος.

Ο γνωστός συγγραφέας, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά εδώ και πολλά χρόνια για την ομοφυλοφυλία του, αναφέρθηκε στο σύντροφό του Τάσο αλλά και για το πως βίωσε ο ίδιος την ιδιότητά του αυτή όταν ήταν εφηβος στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

“Οταν γνωριστήκαμε με τον Τάσο (σσ το όνομα του συντρόφου του) ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να δεχθούμε αγάπη. Ηταν ένα θαύμα, ένα θαύμα εξακολουθητικό θα έλεγα αφού κρατά 20 χρόνια. Ακόμα εντυπωσιάζομαι. Τι να σας πω, είναι φοβερή η μοναξιά του ανθρώπου που δεν λαμβάνει αγάπη” τόνισε αρχικά ο Κορτώ.

Συνέχισε λέγοντας ότι “για ανθρώπους όπως εγώ που δεν κοινωνικοποιούμαι εύκολα, τα social μού έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους και να κάνω εύκολα φίλους. Μακάρι να είχα τέτοιους είδους προσβάσεις όταν ήμουν στο Λύκειο με όλα αυτά που περνούσα”.

Κατέληξε περιγράφοντας τα εφηβικά του χρόνια: “Η ομοφυλοφυλία μου στις αρχές της δεκαετίας του 90 στη Θεσσαλονίκη ήταν μία πηγή μοναξιάς και απομόνωσης. Δεν έβλεπα άλλα gay ζευγάρια, μεγάλωσα με τον τρόμο του AIDS, τον τρόμο της εpωτικής πράξης. Το είχα πάρει απόφαση ότι θα είμαι μόνος και αυτό ήταν μία πηγή μεγάλου άγχους. Στη μάνα μου μίλησε έγκαιρα για την ομοφυλοφυλία μου αλλά ήταν σαν να μην άκουσε. Ο πατέρας μου το έμαθε αργότερα, όταν απέκτησα πρόσβαση στο internet”.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.