Κοινοποίηση


Ο Στέλιος, ένας 20χρονος νέος που επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC62 που συγκρούστηκε μετωπικά στα Τέμπη με εμπορικό τρένο, μίλησε ζωντανά στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου. Το νεαρό αγόρι ταξίδευε με την κοπέλα του από την Καρδίτσα και περιγράφει πώς κατάφερε να σώσει ένα 5χρονο παιδί, παρά το ότι ήταν τραυματισμένος στο κεφάλι.

«Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ακούστηκε ένα μπαμ και πεταχτήκαμε όλοι πάνω. Άλλοι χτυπούσαν, άλλοι φώναζαν, ο κόσμος που καθόταν στη δεξιά πλευρά, πετάχτηκε έξω… Το βαγόνι ήταν σαν να είχε κοπεί στα δύο. Βλέπω τη φίλη μου και την τράβηξα να σωθεί», αναφέρει ο 20χρονος Στέλιος.

«Το πόδι μου είχε κολλήσει, δεν είχα καταλάβει τι ήταν. Τότε είδα ότι ένα παιδάκι κρατούσε το πόδι μου… Το παίρνω αγκαλιά, βλέπουμε ένα σπασμένο παράθυρο και πήγαμε από εκεί να βγούμε. Από αυτό το παράθυρο βγήκε όλος ο κόσμος. Στη συνέχεια, πηδήξαμε σε άλλο βαγόνι κι εγώ ρώτησα το 5χρονο που είναι οι γονείς του. Δεν υπήρχε κανένας εκεί», προσθέτει και οι περιγραφές του σοκάρουν.

«Όταν βγαίναμε από το παράθυρο, βλέπαμε καμένους ανθρώπους και μη αρτιμελείς. Υπήρχε κόσμος που τους είχε πλακώσει το βαγόνι», αναφέρει ο 20χρονος για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.