Κοινοποίηση


Στις 28 Ιουνίου, ο 24χρονος Jaquan Walker, εργαζόμενος στο BurgerFi, εστιατόριο στο Miami των ΗΠΑ, ενώ εξυπηρετούσε ένα τραπέζι που κάθονταν δύο άνδρες, αυτοί ξαφνικά ξεκίνησαν αρχικά να του επιτίθενται φραστικά με ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς, όπως γράφει το lgbtqnation.

“Μου είπαν ότι χρειάζεται να βάλω περισσότερο μπάσο στην φωνή μου. Έλεγαν ότι θα με δείρουν και θα με σκοτώσουν. Ότι είμαι γκέι και δεν πρέπει να είμαι γκέι”, δήλωσε Jaquan Walker.

Μετά το περισταττικό το θύμα της ομοφοβικής επίθεσης αποχώρησε, αλλά όταν επέστρεψε στην τραπεζαρία οι άντρες του επιτέθηκαν ξανά. Υλικό από βίντεο από το περιστατικό δείχνει να πετάνε καρέκλες στον Walker. 

Οι άντρες τον έριξαν στο πάτωμα, χτυπώντας τον και κλωτσώντας τον με μανία. Ένα μέλος του προσωπικού προσπάθησε να παρέμβει, αλλά οι άντρες τον αγνόησαν και συνέχισαν να επιτίθενται στο θύμα, ενώ συνέχιζαν τον ομοφοβικό τους λόγο. 

Έχω σημάδια στον λαιμό μου. Το χέρι μου είναι γεμάτο μελανιες. Πονάω ακόμα στα πλευρά μου και έχω κοψίματα μέσα στο στόμα επειδή με κλωτσούσαν Ήμουν τόσο θυμωμένος. Ένιωθα ντροπή”, δήλωσε. χαρακτηριστικά. 

Μετά το περιστατικό, ο Walker πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Miami Beach για να καταγγείλει την επίθεση. Η αστυνομία χαρακτήρισε το περιστατικό σαν ομοφοβική επίθεση και αναζητά τους δύο πελάτες.

Αν και οι άντρες ήταν αυτοί που ξεκίνησε το επεισόδιο, ο Walker προς εκπληξή του έμαθε λίγο αργότερα ότι θα μπορούσε να ασκηθεί δίωξη και για τον ίδιο. Μετά από όλα αυτά, ο Walker απολύθηκε. 

“Το αφεντικό μου με απέλυσε. Με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Κοιτάω τη δουλειά μου. Δεν μπλέκω με κανέναν. Ήμουν καλός στη δουλειά μου και πάντα στην ώρα μου. Είναι σοκαριστικό γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο μακριά μπορεί να πάει αυτό, γιατί δεν ξέρω εν μέσω πανδημίας αν θα καταφέρω να βρω άλλη δουλειά”, δήλωσε ο άτυχος άνδρας.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.