Κοινοποίηση


Στα δικαστήρια έφτασε μία οικογένεια που αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα για ένα νέο ξεκινήμα στον Βόλο, καθώς ο 40χρονος πατέρας δεν μπόρεσε να απαλλαγεί από τον αλκοολισμό, με αποτέλεσμα να ξυλοκοπήσει τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους.

«Εχω μεγάλο πρόβλημα, ημουν πολύ μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν αμφισβητώ ότι συνέβη αλλά δεν το θυμάμαι», είπε κλαίγοντας στον εισαγγελέα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news.

Το παιδί έβλεπε την 36χρονη μητέρα του να υποφέρει από τα απανωτά χαστούκια , με τον πατέρα να μην μπορεί να συγκρατηθεί και χθες η μικρή ηταν παρούσα και στο Αυτόφωρο καθώς το ζευγάρι ζει στον Βόλο, χωρίς συγγενείς.

Τελικά, αποφασίστηκε να ξεκινήσει διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης ώστε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, με την προϋπόθεση ότι ο 40χρονος θα ξεκινήσει θεραπεία γιατι και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι το πρόβλημα του είναι μεγάλο.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.