Κοινοποίηση


Κυρίαρχο θέμα συζήτησης στον μαγικό κόσμο του NBA είναι η κατάσταση στο εσωτερικό των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ «πλήρωσε» το… μάρμαρο του αποκλεισμού στον πρώτο γύρο των playoffs και τα «Ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Πρόκειται φυσικά για μια εξέλιξη που δεν ξάφνιασε κανέναν, με τον 53χρονο τεχνικό να αποχωρεί από το Μιλγουόκι μετά από πέντε χρόνια και ένα δαχτυλίδι.

Σημασία τώρα για τους Μπακς έχει η επόμενη μέρα. Και αν λάβουμε στα σοβαρά την έγκριτη ιστοσελίδα «Fadeawayworld»; Τότε, η επόμενη μέρα των «Ελαφιών» προμηνύεται αρκετά δύσκολη.

«Μπορεί ο Γιάννης να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Μπακς; Δεν ξέρει κανείς και αυτό είναι το κλίμα που περνάει σε όλη τη λίγκα. Οι Νιου Γιορκ Νικς για παράδειγμα έχουν το 97% της προσοχής τους στραμμένο πάνω στους Μαϊάμι Χιτ και το 3% πάνω στους Μπακς», ανέφερε το εν λόγω δημοσίευμα που υπογράφει ο Νίκο Μαρτίνεζ.

«Τι συμβαίνει εκεί; O ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν ήταν μια πηγή ανανέωσης στο Κλίβελαντ. Μόλις περνούσε την πόρτα, δεν επέστρεφε. Στο Μιλγουόκι η κατάσταση μοιάζει ίδια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν δείχνει μια πηγή ανανέωσης», υποστήριξε.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.