Κοινοποίηση


Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία μιας μητέρας στην Κρήτη ότι το 7χρονο παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο σχολείο του. «Το παιδί μου έχει εφιάλτες. Φωνάζει στον ύπνο του “Αφήστε με, πονάω” όπως έλεγε και στα παιδιά που το παρενόχλησαν στις τουαλέτες του σχολείου» καταγγέλλει στο Cretalive η μητέρα της 7χρονης μαθήτριας.

Το παιδί ήταν στην τουαλέτα του σχολείου την ώρα του διαλλείματος και παιδιά της Ε’ τάξης του έκαναν άσεμνες χειρονομίες.

Η μητέρα αναφέρει πως το κορίτσι της έχει ξεσπάσματα θυμού ενώ ακόμα και σήμερα τα μεγαλύτερα παιδιά της κάνουν bullying. Σύμφωνα με την ίδια, της κλωτσούν την τσάντα, την κοιτάνε αγριεμένα και η μικρή φοβάται να πάει στο σχολείο.

Η μητέρα θέλει να μπορεί η κόρη της να είναι ασφαλής στο σχολείο, να μη χάσει την εμπιστοσύνη του. Το παιδί έχει ήδη ξεκινήσει συνεδρίες με παιδοψυχολόγο για να αντιμετωπίσει αυτό το περιστατικό. «Μέχρι πότε θα έχει αυτό το τραύμα στην ψυχή του;», αναρωτιέται η μητέρα του, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνέβη κάτι τέτοιο στο παιδί της και, μάλιστα, μέσα στο σχολείο.

Σημειώνεται ότι το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί και την περασμένη εβδομάδα στο ίδιο σχολείο.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.