Κοινοποίηση


Μία 37χρονη αλλοδαπή συνελήφθη στην Πετρούπολη εχθές, 22 Μαΐου κατά τις πρωινές ώρες στην Πετρούπολη. Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα χνάρια της γυναίκας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε δικαστική απόφαση που την καταδίκαζε σε ποινή κάθειρξης 18 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, αξιοποιώντας πληροφορίες των αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, η 47χρονη είχε καταδικαστεί για παράνομη προώθηση αλλοδαπών στο έδαφος κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκ κερδοσκοπίας από κοινού.

Η συλληφθείσα μαζί με τους συνεργούς της χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας τους ή ενοικιαζόμενα, για να παραλαμβάνουν από διάφορα μέρη της Αθήνας έναντι αμοιβής υπηκόους τρίτων χωρών που δεν κατείχαν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στη Χώρα.

Έπειτα, οι άνθρωποι αυτοί μεταφέρονταν σε λιμάνι από το οποίο αναχωρούσαν πλοία προς την Ιταλία, προωθώντας τους σε χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.