Κοινοποίηση


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών διέταξε πειθαρχική έρευνα σε βάρος του Αλέξη Κούγια, αναφορικά με δήλωσή του για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο κ. Κούγιας, ως συνήγορος της  Ρούλας Πισπιρίγκου, σχολιάζοντας τις προσπάθειες ανάνηψης της κόρης της  Τζωρτζίνας από τον αναισθησιολόγο δήλωσε: «Τι να το κάνεις ένα παιδί το οποίο είναι τετραπληγικό, δεν έχει χεράκια και πόδια να ζήσει και το οποίο σε όλη του τη ζωή θα χρειάζεται κάποιον; Δεν έχει σημασία μόνο το ζην αλλά και το ευ ζην. Όταν είναι από φτωχή οικογένεια και φύγουν οι γονείς του από το ζωή θα πρέπει να εισαχθεί σε ένα ίδρυμα».

Η δήλωση του κ. Κούγια προκάλεσε την έντονη αντίδραση της  Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), η οποία απαίτησε ο κ. Κούγιας να ζητήσει άμεσα συγνώμη και παράλληλα ζήτησε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών «να πράξει τα δέοντα» αν δεν το πράξει ο κ. Κούγιας.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.