Κοινοποίηση


Νέες διαστάσεις ως προς το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα (17/6) το πρωί στα Πατήσια, όταν ένας άνδρας άνοιξε την πόρτα αυτοκινήτου και μαχαίρωσε 63χρονη γυναίκα, έδωσε αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Mega.

Το συμβάν στα Πατήσια έλαβε χώρα γύρω στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Τραλέων και Σιβόρων, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η 63χρονη τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

«Αυτός ο άνθρωπος, κάθε εβδομάδα τον πιάνουν, και κάθε εβδομάδα, την άλλη μέρα το πρωί είναι έξω. Είχε τόση δύναμη το χέρι του που το τράβαγα πίσω να μην την καρφώσει» είπε στο Mega ο αυτόπτης μάρτυρας για τα Πατήσια.

«Από το πρωί δεν ήταν καλά, πηγαινοερχόταν πάνω κάτω. Έρχεται στο μαγαζί η κυρία με το αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να μου μιλήσει, έρχεται ο τύπος με ένα μαχαίρι και αρχίζει να τη μαχαιρώνει» περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας για τα όσα έγιναν σήμερα το πρωί στα Πατήσια.

«Πήγαμε τον βγάλαμε έξω από το αμάξι, εγώ με τον υπάλληλο μου. Μετά, ήρθε η αστυνομία και τον πήρε. Ήρθα για δουλειά και να πάω να γλυτώνω, να βλέπω να της κόβει το χέρι;» διερωτήθηκε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Αυτός ο άνθρωπος, κάθε εβδομάδα τον πιάνουν, και κάθε εβδομάδα, την άλλη μέρα το πρωί είναι έξω. Είχε τόση δύναμη το χέρι του που το τράβαγα πίσω να μην την καρφώσει» κατέληξε.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είναι συγγενικό του πρόσωπο και είχαν διαφορές, ενώ η 63χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.